• Deel 1 Sponsors Meervogels - Onlykorfbal.nl

    Sponsors zijn ontzettend belangrijk voor welke vereniging dan ook. Het belang van de sponsors en onze sponsorcommissie is onlangs nog belicht in het meest recente themanummer van de Vogelpost.

    Het wordt eens tijd om onze trouwe sponsors eens te belichten en een naam / verhaal achter het reclamebord, de gesponsorde bal of de letters op het shirt in the spotlights te zetten.

    In de 1e editie is Manfred Hofstede van de webshop www.onlykorfbal.nl aan het woord.

     

    -      Stel je zelf eens voor

    Ik ben Manfred Hofstede, eigenaar van Onlykorfbal.nl, en heb ruim 34 jaar ervaring in de sporthandel. Ben opgegroeid op het korfbalveld (mijn hele familie is betrokken bij NKC’51) en als speler met NKC’51 de opmars meegemaakt naar de hoofdklasse (Eerste wedstrijd thuis tegen PKC op het veld, 11-11).

    In de midden jaren negentig ook nog tegen de Meervogels hebben gespeeld. Ook mijn vrouw heb ik leren kennen via de korfbal J. Na mijn actieve carrière heb ik mijn sporen verdiend als trainer-coach bij diverse verenigingen (Dos-WK, Vada, Blauw Wit Heerenveen, Dos’46, Amicitia, Rigtersbleek).

    Het hoogtepunt het binnenhalen van de “triple” met Dos’46. Met mijn team werden we Europees Kampioen in Antwerpen, werden we Nederlands Kampioen zaal in Ahoy en pakten we ook de veldtitel door opnieuw PKC te verslaan.

    -      Wat is je binding met Z.K.V. De Meervogels?

     Het contact is tot stand gekomen via een lid van de Meervogels die belde om ons een Superlot te verkopen. Dat heeft geleid tot een sponsorovereenkomst, waarbij het contact (met Lambert) heel erg fijn gaat. Daarna ben ik uiteraard Meervogels weer gaan volgen. En leuk dat Esther Lankhaar bij jullie speelt, zij is de dochter van mijn “oude” teammanager bij Amicitia. Daarnaast is het leuk om de wedstrijdverslagen van het eerste te lezen !

     -       Waarom vind je sponsoring zo belangrijk?

     We doen ons best om naast sponsor ook een betrokken partner te zijn bij alle clubs waar we mee samen werken. SAMEN proberen om de leden zo veel mogelijk van dienst te zijn en te servicen.

     -      Kan je wat meer vertellen over je onlykorfbal.nl

     De webwinkel www.Onlykorfbal.nl is een mooie aanvulling op onze bestaande sportwinkel in Goor. Hier komen alle korfballers uit de regio wel, maar we hadden vanuit heel het land vragen naar een goede webshop voor ons korfballers. Daarom hebben we die behoefte ingevuld met een korfbal-specifieke webshop. Hierin verkopen we met name korfbalschoenen door heel het land (en buitenland). De olievlek is ook steeds groter worden de afgelopen jaren, met name wat samenwerking met verenigingen betreft. Als kledingleverancier werken we samen met heel veel clubs. Niet alleen meer in Twente, maar ook hier gaan we heel het land door met betrouwbare partners als Erima, Hummel en Craft.

     -      Hoe heeft de Corona tijd onlykorfbal.nl geraakt / Hoe zie je de (nabije) toekomst?

     Corona heeft ons allemaal geraakt en korfbal ook in het bijzonder. We hebben de tweede helft veld niet gespeeld en nu ook de zaalcompetitie niet. Dat heeft invloed gehad op de verkoop van korfbalschoenen en kleding. Daarnaast merk ik aan mijn korfbalvrienden overal dat ook het sociale gebeuren en kijken naar wedstrijden heel erg gemist wordt. Hopelijk komt het snel goed en kunnen we weer lekker korfballen op het veld straks.

     -       Welk advies heb je voor ondernemers die in de Corona tijd het hoofd boven water houden of die willen beginnen?

     Ik denk vooral dat het de kunst is om zichtbaar te blijven voor je doelgroep.

     -      Wat wil je nog kwijt aan Z.K.V. De Meervogels

     Ik hoop dat we heel snel weer “normaal” kunnen korfballen. Lekker trainen, wedstrijden spelen, plezier hebben in alles wat je doet !

     

     Voor eventuele vragen of hulp bij de Sponsorcommissie van Z.K.V. De Meervogels kan je contact opnemen met Lambert van der Bruggen sponsorcommissie@zkvdemeervogels.nl

    Je hoeft geen commerciële ervaring te hebben. Met jouw enthousiasme en tijd – hoeft absoluut niet veel te zijn - bij sponsoractiviteiten draag jij bij aan de successen van de Sponsorcommissie!