• Deel 1 Sponsors Meervogels - Onlykorfbal.nl

  Sponsors zijn ontzettend belangrijk voor welke vereniging dan ook. Het belang van de sponsors en onze sponsorcommissie is onlangs nog belicht in het meest recente themanummer van de Vogelpost.

  Het wordt eens tijd om onze trouwe sponsors eens te belichten en een naam / verhaal achter het reclamebord, de gesponsorde bal of de letters op het shirt in the spotlights te zetten.

  In de 1e editie is Manfred Hofstede van de webshop www.onlykorfbal.nl aan het woord.

   

  -      Stel je zelf eens voor

  Ik ben Manfred Hofstede, eigenaar van Onlykorfbal.nl, en heb ruim 34 jaar ervaring in de sporthandel. Ben opgegroeid op het korfbalveld (mijn hele familie is betrokken bij NKC’51) en als speler met NKC’51 de opmars meegemaakt naar de hoofdklasse (Eerste wedstrijd thuis tegen PKC op het veld, 11-11).

  In de midden jaren negentig ook nog tegen de Meervogels hebben gespeeld. Ook mijn vrouw heb ik leren kennen via de korfbal J. Na mijn actieve carrière heb ik mijn sporen verdiend als trainer-coach bij diverse verenigingen (Dos-WK, Vada, Blauw Wit Heerenveen, Dos’46, Amicitia, Rigtersbleek).

  Het hoogtepunt het binnenhalen van de “triple” met Dos’46. Met mijn team werden we Europees Kampioen in Antwerpen, werden we Nederlands Kampioen zaal in Ahoy en pakten we ook de veldtitel door opnieuw PKC te verslaan.