• Nieuwe ballen en kleine attentie

  De ballenactie is een geweldig succes geworden en we hebben maar liefst 26 ballen kunnen bekostigen door de gulle gevers. Samen met de ballen kregen wij ook een kleine attentie - sleutelhanger , stressballetje - en die willen wij wel laten toekomen aan deze gulle gevers.

  Alleen hebben we soms een voornaam of zelfs 6 x een anonieme donatie en dan wordt het wel een beetje moeilijk om te verdelen. Wil je in het bezit komen van de attentie, stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@zkvdemeervogels.nl en dan komt dat allemaal in orde.

  Ook als je denkt - mij kennen ze toch wel - zal dat wel waar zijn maar dubbel genaaid houdt nu eenmaal beter...

  De twee bedrijven zullen wij benaderen via de sponsorcommissie dus die valt wel af en selectie dames en heren zullen wij ook wel een beeld bij hebben.

   

  Enne ja iedereen kan aangeven dat hij de anonieme was hahaha maar daar komen we dan wel achter.....

   

  Alvast bedankt en we zien de e-mails wel binnenkomen dan...anders blijven we met 20+ balletjes zitten!!!