• Opzeggen lidmaatschap

  Wij willen het natuurlijk niet aanmoedigen en hopen dat we snel weer allemaal mogen gaan spelen/trainen zonder beperkingen. Maar mocht je vanaf volgend seizoen willen stoppen met korfballen, denk er dan aan dat je je lidmaatschap vóór 31 mei a.s. opzegt.

  Dit kan bij de ledenadministratie:
  ledenadministratie@zkvdemeervogels.nl

  Als je vóór 31 mei opzegt, stopt de contributie eind van het seizoen (30 juni). Als je na 31 mei opzegt, ben je ook in het nieuwe seizoen nog contributie verschuldigd.
  De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Geen bevestiging van de opzegging betekent dat deze nog niet is verwerkt. Houd je mailbox in de gaten en stuur een herinnering als de bevestiging niet binnen één week is ontvangen. Meer informatie over je lidmaatschap is terug te vinden op de site onder het kopje lidmaatschap.

  De technische commissies zijn al druk aan het voorbereiden voor de samenstellingen van de nieuwe teams, een voorlopige indeling hopen we half mei op de site te publiceren.

  Namens bestuur en Technische Commissies
  Esther Tesselaar
  Technisch Coördinator