• Gezocht trainer(s) voor Meervogels S3

  Z.K.V. De Meervogels is op zoek naar een trainer voor het 3e team vallende onder de categorie Wedstrijdsport.

  Jeugd)trainers gezocht ยป vv WWNA

  Meervogels 3 speelt op het veld in de 3e klasse en in de zaal in de 2e klasse.  De ploeg bestaat uit spelers die doorgestroomd zijn vanuit de A junioren maar nog moeten wennen aan het spelen op seniorenniveau alsmede spelers die hun sporen al in Meervogels 3 hebben verdiend en de nodige ervaring met zich mee brengen waaronder ook in Meervogels 2.

  Als vereniging is het de doelstelling dat Meervogels 2 en 3 qua spelniveau elkaar benaderen. Daar Meervogels 2 momenteel in de Overgangsklasse speelt is de uitdaging daarin gelegen  om als Meervogels 3 minimaal ook op het veld te promoveren naar de 2e klasse om vervolgens in beide competities verder door te groeien.

  Wil jij als trainer/coach het maximale uit de spelersgroep en jezelf halen, wellicht een mogelijkheid hebben een KT-opleiding te volgen, sparren met toptrainers en een onderdeel zijn van een korfbalvereniging die op alle fronten wil groeien reageer dan vooral. Dit kan als duo zijn maar ook een zelfstandig opererende trainer is meer dan welkom.

  Een reactie of anders nadere informatie kan worden ingewonnen via tcws@zkvdemeervogels.nl  of via eric.plugge@zkvdemeervogels.nl