• Nieuwe sponsor: Skeg BV

  • We zijn verheugd om onze nieuwe sponsor Skeg BV te kunnen voorstellen. Skeg BV is een projectmanagementbureau met ruime ervaring in civieltechnische projecten geïnitieerd vanuit de overheid.

    Het bedrijf is actief in herinrichting van de openbare ruimte, water, natuur, ondergrondse infrastructuur en dijkversterking.

    De meerwaarde zit in kennis en ervaring met multidisciplinaire projecten en management van samenwerkingsverbanden met meerdere overheden en nutsbedrijven.

  • De sponsoring van Skeg BV is op een bijzondere manier tot stand gekomen.

    Gert Hartog, oprichter van Skeg BV, vertelt: "In één van mijn projecten werk ik samen met Petra Captijn. Daarbij kwamen we ook te spreken over haar rol als bestuurslid van jullie vereniging. Omdat ik zelf ook vrijwilligerswerk doe, weet ik wat er nodig is om een vereniging draaiende te houden. Hoewel ik verder geen binding heb met ZKV de Meervogels wil ik jullie vereniging graag steunen met een eenmalige bijdrage. Ik wens jullie als club al het goeds toe om het verenigingsleven in stand te houden."

    Wij danken Gert voor dit mooie gebaar en Petra voor haar attente bemiddeling. Een mooi voorbeeld dat hopelijk ook jou inspireert om in eigen omgeving te zoeken naar nieuwe sponsors voor onze club!