• Nieuwe sponsor: SolutionLab

  • Vanuit de sponsorcommissie goed nieuws aan het begin van dit nieuwe seizoen. De oplettende Meervogels-kijker heeft het nieuwe sponsorbord langs het veld wellicht al opgemerkt. Graag verwelkomen we SolutionLab uit Bleiswijk als sponsor van onze vereniging!

  • SolutionLab is een Technisch Installatie & Adviesbureau op het gebied van Installatietechniek. De installatiewerkzaamheden zijn voornamelijk gericht op drinkwater- en koelinstallaties. Binnen renovatie- of nieuwbouwprojecten verzorgt SolutionLab de installatie van ontwerp tot en met de oplevering en exploitatie.

    Op de vraag "waarom onze vereniging?" antwoordt Roy Turfboer, projectleider bij SolutionLab: "Zelf ben ik ooit verantwoordelijk geweest voor de sponsoring bij Handbalvereniging SV-Gemini uit Zoetermeer. Ik weet dus hoe belangrijk sponsoring is voor een vereniging. Daarom kijken wij altijd naar mogelijkheden om een sportclub met een maatschappelijk belang te steunen. Toen wij in deze lastige corona-tijden benaderd werden door de sponsorcommissie hoefden we dan ook niet lang na te denken om dit initiatief te steunen. Wij willen iedereen bij Meervogels graag een sportief en corona-vrij seizoen toewensen!"