• Deel 8 Sponsor in the spotlight Henneken verhuisbedrijf

    Wederom een sponsor in the spotlight

    Dat  een sponsor niet altijd een binding heeft met een vereniging blijkt wel uit het leuke interview dat wij hadden met Lauwrens de Jong van Henneken Verhuisbedrijf.

     

    Tijd om nader kennis te maken met Lauwrens en het hoe en waarom qua sponsoring van Z.K.V. De Meervogels.

    1. Stel je zelf eens voor                                                                                                                                                               Ik ben Lauwrens de Jong, sinds 2001 directeur/eigenaar van Verhuisbedrijf Henneken. Ik woon sinds 1998 in Zoetermeer, ben getrouwd en heb 3 kinderen. In mijn spaarzame vrije tijd doe ik aan hardlopen, ik probeer elk jaar 2 marathons te lopen, onlangs na 2 jaar geen hardloopevenementen mocht het weer en heb ik de Marathon van Amsterdam gelopen (red: met een mooie tjid van 4:00:08). Bij Henneken houd ik me eigenlijk overal mee bezig, maar hoofdzakelijk management en verkoop.