• OnlyKorfbal.nl balsponsor bij Meervogels 1 – Swift 1

    Zaterdag spelen MV1 en MV2 hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de Veur. Maar liefst 93 weken na de laatste thuiswedstrijd. Wat we in ere willen houden is dat we iedere thuiswedstrijd een balsponsor hebben. Deze week is OnlyKorfbal.nl de balsponsor.

    Een oude traditie die we in ere willen herstellen is het maken van een programmaboekje bij iedere thuiswedstrijd. Vandaag de eerste editie en omdat er geen supporters in de zaal aanwezig mogen zijn hebben we het programmaboekje ook digitaal beschikbaar gemaakt

    Jullie kunnen meer lezen over de wedstrijd en onze balsponsor in ons digitale programmaboekje.

    Suggesties? Dan ontvangen we graag jouw feedback op dit initiatief via een e-mail naar sponsorcommissie@zkvdemeervogels.nl