• Nieuwe sponsor: Zeefdruk Westland

  • Al ruim anderhalf jaar speelt Bastiaan Overwater bij Meervogels in S1. Met Bastiaan hebben we er niet alleen een waardevolle versterking voor de selectie bijgekregen, maar met zijn ouders ook enkele nieuwe, trouwe supporters. Daar houdt het niet mee op. Vandaag zijn we blij om Zeefdruk Westland, het bedrijf van vader Menno, als nieuwe sponsor te kunnen begroeten.

  • Zeefdruk Westland verzorgt professionele bedrijfskleding voor organisaties/bedrijven en sportkleding voor (sport-)verenigingen, en scholen. Deze kleding kan geleverd worden in de eigen (club)kleuren voorzien van eigen logo, tekst of in een origineel ontwerp. Binnenkort kunt u meer te weten komen over Zeefdruk Westland en Menno in onze serie "Sponsor in the Spotlight".

    Wij willen Menno en Zeefdruk Westland graag danken voor de sponsoring van onze vereniging!