• Sponsor in the spotlight Deel 8 Zeefdruk Westland

    Een bekend gezicht inmiddels in de korfbawererld, Menno Overwater vader van of is het Bastiaan zoon van haha. Maar goed onlangs bekend geworden dat Zeefdruk Westland sponsor van onze mooie club is geworden.

    Tijd om eens nader kennis te maken met de man achter dit mooie bedrijf.

    1. Getrouwd, verloofd , verliefd , kinderen, hond?

     Getrouwd met Yoke al weer heel wat jaren we hebben 2 zonen Laurens en Bastiaan en een hond Sam

     

    1. Vertel eens wat meer over je connectie met korfbal.

     Ik ben opgegroeid bij Achilles waar ik altijd op een leuk niveau heb gespeeld, ik heb op de club heel veel dingen gedaan o.a in commissies, training gegeven en na mijn actieve spelen met veel commentaar op de scheidsrechters dacht ik dat ik het beter kon en ben gaan fluiten voor de bond.

    Ik denk dat ik dat op mijn niveau goed heb gedaan. Na het overgaan naar KVS heb ik daar nog jaren in recreanten 1 gespeeld, nu alleen actief aan het korfbal kijken.

    1. Hoe is Zeefdruk Westland van de grond gekomen en wat is jouw functie binnen het bedrijf?

    In 2006 is men begonnen met Zeefdruk Westland en ben ik in loondienst gekomen. Ik kreeg in 2018 de kans om Zeefdruk Westland over te nemen en heb tot de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad. Het is een 1 mans zaak en heb sinds 1 november iemand aangenomen voor 1 dag in de week om me iets werk uit handen te nemen

    1. Is de balans zakelijk / privé goed te doen?

    In de fase van ons leven ( de kinderen het huis uit) is het redelijk goed te doen.

    Het is soms wel zwaar om alle klussen op tijd te leveren en dan maak ik iets te veel buiten werktijd uren. Dat hoort ook bij een eigen zaak vind ik.

     

     

     

    1. Wat doe jij of jullie om ontspanning te vinden uit het drukke bestaan?

    We wandelen veel met Sam in het bos en als het kan kijken we de korfbalwedstrijden van Bastiaan of bij KVS en Achilles. In de zomer rij ik motor en daar kan ik ook erg van genieten.

     

    1. Hoe moeilijk was / is Corona geweest voor Zeefdruk?

     In 2020 is het erg slecht begonnen en was het best lastig om positief te blijven. Mijn werk bestaat uit sportclubs ,scholen en leveren van kleding voor evenementen en dat lag allemaal stil. Dus was er niet genoeg werk om echt bezig te blijven. De onzekerheid was en is best lastig om keuzes te maken over hoe en wat je zou kunnen doen.

     

    1. Wat betekent sponsoring voor jou?

     Sponsering is naamsbekendheid en de manier om werk te genereren ik ben van mening dat sportclubs en sponsor samen veel voor elkaar kunnen betekenen. In mijn geval als bekend gezicht in de korfbal wereld is mijn gevoel daar ook echt bij en wil ik waar ik kan de clubs ook helpen.