• Sponsor in the spotlight Deel 8 Zeefdruk Westland

  Een bekend gezicht inmiddels in de korfbawererld, Menno Overwater vader van of is het Bastiaan zoon van haha. Maar goed onlangs bekend geworden dat Zeefdruk Westland sponsor van onze mooie club is geworden.

  Tijd om eens nader kennis te maken met de man achter dit mooie bedrijf.

  1. Getrouwd, verloofd , verliefd , kinderen, hond?

   Getrouwd met Yoke al weer heel wat jaren we hebben 2 zonen Laurens en Bastiaan en een hond Sam

   

  1. Vertel eens wat meer over je connectie met korfbal.

   Ik ben opgegroeid bij Achilles waar ik altijd op een leuk niveau heb gespeeld, ik heb op de club heel veel dingen gedaan o.a in commissies, training gegeven en na mijn actieve spelen met veel commentaar op de scheidsrechters dacht ik dat ik het beter kon en ben gaan fluiten voor de bond.

  Ik denk dat ik dat op mijn niveau goed heb gedaan. Na het overgaan naar KVS heb ik daar nog jaren in recreanten 1 gespeeld, nu alleen actief aan het korfbal kijken.

  1. Hoe is Zeefdruk Westland van de grond gekomen en wat is jouw functie binnen het bedrijf?

  In 2006 is men begonnen met Zeefdruk Westland en ben ik in loondienst gekomen. Ik kreeg in 2018 de kans om Zeefdruk Westland over te nemen en heb tot de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad. Het is een 1 mans zaak en heb sinds 1 november iemand aangenomen voor 1 dag in de week om me iets werk uit handen te nemen

  1. Is de balans zakelijk / privé goed te doen?

  In de fase van ons leven ( de kinderen het huis uit) is het redelijk goed te doen.

  Het is soms wel zwaar om alle klussen op tijd te leveren en dan maak ik iets te veel buiten werktijd uren. Dat hoort ook bij een eigen zaak vind ik.