• Online JAV woensdag 12 januari 2022

  Beste leden, ouders en alle betrokkenen van ZKV De Meervogels

  Ten 1e wensen wij jullie en al jullie dierbaren een heel gelukkig en vooral gezond 2022 toe!

  Ten 2e willen we iedereen uitnodigen voor de JAV (Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering) volgende week woensdag 12 januari om 20.00 uur. Dit gaan we net als vorig jaar online doen via Microsoft Teams.

  We hadden niet kunnen voorspellen dat 2020-2021 een nog extremer verenigingsjaar zou worden dan het jaar ervoor. En ook het huidige jaar is helaas nog niet om over naar huis te schrijven. Regelmatig zakt de moed je in de schoenen door het hele corona gedoe en dat geldt op alle vlakken, niet alleen op het sportieve vlak. Maar het helpt wel je te focussen op positieve dingen en die zijn zeker gaande binnen onze vereniging. Wij hopen echt dat velen van jullie een uurtje vrij willen maken om met elkaar deze positieve acties te bespreken. Wij zouden ons echt gesteund voelen door jullie aanwezigheid.
   
  Aanmelden doe je door een e-mail te sturen aan bestuur@zkvdemeervogels.nl
  Je krijgt dan van ons begin volgende week een persoonlijke link toegezonden waarmee je kunt inloggen via je mobiel, tablet of pc. Je hoeft hiervoor geen specifieke software te installeren.

  Ook het jaarverslag krijg je dan zo spoedig mogelijk toegestuurd. Ben je ook geĆÆnteresseerd naar hoe we er financieel voor staan, dan kun je in je mail ook de financiĆ«le stukken opvragen evenals de notulen van de vorige JAV. Mocht je naar aanleiding van deze stukken al vragen hebben, wil je die dan bij voorkeur vooraf naar het bestuur mailen, zodat wij even de tijd hebben om de vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

 • De agenda en de afspraken m.b.t. het stemmen volgen zo spoedig mogelijk.

  Meld je nu aan en dan zien we je graag 12 januari!
   
  Met sportieve groet,
  Petra, Petra, Hans, Lambert en Loek
  Bestuur ZKV De Meervogels.