• Edwin (S1) blijft , Peter (S2) vertrekt

  Zoals ieder jaar is het in de 1e maanden van het jaar de periode waarin de trainerscontracten tegen het licht gehouden worden en beslissingen worden genomen.

  Edwin Visser (S1) heeft contract verlengd

  Wij zijn verheugd om te kunnen meedelen dat het contract met Edwin Visser met minimaal nog 1 jaar is verlengd.  Aan beide kanten is voldoende perspectief aanwezig om te bouwen aan nieuwe successen met het vlaggenschip van Z.K.V. De Meervogels

  Peter van Duijn (S2) vertrekt

  Tegen het aanblijven van Edwin staat helaas het vertrek van Peter van Duijn. Drie jaar geleden werd Peter aangetrokken tezamen met Hugo v.d.Berg. Nadat Hugo twee jaar geleden meer tijd voor zijn privé leven inruimde nam Peter de uitdaging aan om het 2e team van De Meervogels onder zijn hoede te nemen en dat werd een succesvolle exercitie ondanks dat in die drie jaar geen volwaardige competitie kon worden afgesloten.

  Waarom dan het vertrek?

  Peter geeft zelf aan “De reden van vertrek is dat ik toe ben aan een nieuwe omgeving en niet zozeer nieuwe uitdaging, want die is er ook bij MV2. Na 3 bijzondere jaren wil ik graag een nieuwe start maken bij een andere club”

  Over zijn ervaringen in de 3 jaar bij onze mooie club is Peter helder “Ik heb het afgelopen jaren enorm naar mijn zin gehad met deze fanatieke en gezellige groep. Ik heb veel plezier gehad tijdens trainingen en wedstrijden”

  Over de hoogtepunten qua wedstrijden haalt Peter de volgende pareltjes eruit.” We hebben hele gave wedstrijden meegemaakt, waaronder Sporting Delta uit in het 1e seizoen wel echt uniek was, een 9-0 achterstand!!!!. Na een paar wissels en enorme wilskracht kwamen we terug en wonnen we uiteindelijk nog met 4 punten verschil (16-20). Thuis tegen koploper Pernix winnen was ook heel gaaf alsmede de uitwedstrijd tegen SCO 2 waarin de jongens uit de A1 mannen werd. En zo nog meer wedstrijden”

  Wat nu Peter ? “Ambities heb ik zeker en ik hoop een mooie club te vinden die bij mij past. Dat kan een 1e team zijn, maar ook een 2e team op hoog niveau. Als trainer ben je nooit uitgeleerd.
  Komende tijd ga ik mij oriënteren en dan zien we wat de uitdaging wordt”.

  Wij bedanken Peter voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging in het algemeen en voor S2 in het bijzonder. Hij heeft er mede voor gezorgd dat de kloof tussen de selectieteams werd gedicht, de spelers nog meer zelfvertrouwen uitstraalden, de groep nog hechter werd dan het al was en het niveau steeg.

  Wij wensen zowel Edwin en Peter (alvast) veel succes in de toekomst maar laten we eerst dit seizoen goed afmaken met hopelijk nog een (verkorte) zaalcompetitie alsmede 6 mooie veldwedstrijden.

  De TOP TC zal uiteraard de nodige inspanningen verrichten om ervoor te zorgen dat de plek van Peter voor het seizoen 2022-2023 zal worden ingevuld. Hierover zal t.z.t. duidelijkheid komen.

  Eric Plugge