• KOAG 2 - Meervogels 2

    Op zaterdag 5 februari stond weer de eerste competitiewedstrijd van De Meervogels 2 op het programma: KOAG 2 uit Krimpen aan den IJssel. Geen onbekende voor elkaar, omdat de eerste wedstrijd voor de lockdown ook al tegen elkaar werd gespeeld. Deze wedstrijd werd nietig verklaard, dus moesten wij opnieuw opdraven tegen KOAG.

    Veel voorbereidingstijd na de korfballoze periode was er niet. Op precies te zijn één week compleet getraind, maar dat weerhield ons er niet van om die week goed te benutten om weer zo snel mogelijk korfbalfit te worden. Twee keer hard getraind, de voorbespreking gedaan, dus op naar Krimpen aan den IJssel.

    Normaal is het verslag over de wedstrijd zelf een stuk langer, maar omdat ik (Michelle) zelf ook in het veld stond, kan ik mij het precieze scoreverloop niet meer herinneren. Na minuut 1 was het strijdplan van KOAG 2 duidelijk: achterverdedigen. Dat was even schakelen voor de ploeg, maar we kwamen binnen no-time met 6-0 voor en daarna zijn de punten niet meer in gevaar geweest. Misschien niet de mooiste winst die wij gepakt hebben en er valt natuurlijk nog veel te verbeteren, maar punten zijn punten.

    Op naar KCC 4! Wederom een belangrijke wedstrijd om weer met zijn allen te knallen!.