• Informatie nieuw seizoen

    Het trainingsschema voor na de vakantie is bekend, klik hier. De trainingen starten weer vanaf maandag 22 augustus. In overleg met de trainers kan er al in de vakantie begonnen worden met trainen.

    Er volgt nog een update met de trainers voor de jeugdteams.

    Op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september zijn er oefenwedstrijden gepland. Klik hier om het schema hiervoor te bekijken. Nog niet alle tijden zijn bekend, die worden zo snel mogelijk ingevuld.
    Voor de jeugdteams die op 3 september geen oefenwedstrijd hebben staan wordt in de ochtend een clinic georganiseerd. Daarna spelen de C1 en de B1 thuis, en ook de selectie speelt aan het einde van de middag thuis. Deze zaterdag willen we daarna leuk afsluiten met een hapje en een drankje, verder info volgt nog.

    Voor het nieuwe seizoen zoeken we ouder(s) die het wedstrijdsecretariaat voor de teams van de D, E en F willen doen.  Alleen veld- of alleen zaalseizoen is ook mogelijk.

    Wat houdt het wedstrijdsecretariaat in? De afmeldingen van spelers voor de wedstrijden komen bij jou binnen. Jij houdt dit bij en geeft dit ook door aan de trainers.
    Je regelt reserve spelers, zodat het team met voldoende spelers aan de wedstrijd kan beginnen.

    Als een wedstrijd niet door kan gaan, neem je contact op met de tegenstander. Of andersom de tegenstander neemt contact op met jou.

    Lijkt dit je leuk, en/of heb je nog vragen, neem dan contact op met Esther Heeres via mail: wedstrijdsecretariaatB@zkvdemeervogels.nl

    Voor nu wensen wij jullie allemaal een fijne vakantie!

    Met vriendelijke groeten van de leden van de technische commissies