• Start nieuwe seizoen

  Beste leden en ouders,

  Het nieuwe korfbalseizoen gaat weer bijna beginnen. Hopelijk is iedereen goed uitgerust in de vakantie en hebben jullie weer zin om te gaan korfballen.

  Via deze link kunnen jullie de teamindeling inclusief trainers vinden. Voor vragen over de indeling kunnen jullie bij de TC’s terecht, en voor vragen over de trainers bij de trainersbegeleiders.

  Voor de E3 zijn er nog geen trainers gevonden, dit team traint met de andere E-teams mee.

  Bij deze ook meteen een oproep aan iedereen, wie wil deze enthousiaste nieuwe kinderen het korfbalspelletje leren. Je kan je aanmelden bij de trainersbegeleiders via de e-mail: trainersbegeleiders@zkvdemeervogels.nl. Bob Korte, Ruben Rijnenberg, Lars van de Weg en Anine Kerrebijn zijn de trainersbegeleiders

  Sommige teams zijn al begonnen, en vanaf maandag gaan alle teams weer trainen, hier staat het trainingsschema.

  Het competitieschema staat al in de KNKV app. En kijk hier op de site om de oefenwedstrijden voor zaterdag 27 augustus en 3 september terug te vinden.

  Op 3 september zijn er voor de DEF geen oefenwedstrijden, maar wordt er een clinic georganiseerd, nadere info hierover volgt nog.

  Omdat er voor de DEF nog geen wedstrijdsecretariaat is kunnen de kinderen tijdelijk via het mailadres: TCAP@zkvdemeervogels.nl afgemeld worden. Let op, pas als je een bevestiging hebt gekregen is de afmelding goed doorgekomen.

  Voor de B en de C veranderd er niets, hiervoor afmelden bij Esther Heeres.

  Lijkt het je leuk om de TC van de jeugd te komen versterken? We zijn op zoek naar meerdere nieuwe leden van de TC. Klik hier voor de vacature. Heb je vragen dan kan je terecht bij een van de leden van de TC van de jeugd.

  Wij wensen jullie veel korfbalplezier!

  Groeten van de TC jeugd/TCAP
  Sylvia Kerrebijn, Jasper Jorissen, Laurence Gfeller en Esther Heeres