• Deel 10 Sponsor in the Spotlight De Fietskoerier Zoetermeer

  Na een periode van stilte gaan wij verder onze o zo belangrijke sponsors in het zonnetje te zetten. Regelmatig zullen wij bestaande maar zeker ook nieuwe sponsors aan jullie voorstellen.

  De genoemde radiostilte werd grotendeels opgeheven doordat Eline van Lomwel en Wendy Post (beide spelend in Meervogels 1) het op zich genomen hebben om de werkzaamheden van de Sponsorcommissie over te nemen van Lambert van der Bruggen die dit jaar stopte.

  Dames veel succes en de 1e in jullie nieuwe rij is De fietskoerier Zoetermeer.

  Lees het inspirerende verhaal van Yaro uit Oekraïne

  Stel je zelf eens voor

   Ik ben Yaro, startende ondernemer uit Oekraïne. Master Degree in International Management van de Karlsruhe Hogeschool (Duitsland). Afgestudeerd aan UtrechtInc,incubator voor startups. Marathonloper. Spreek 6 talen.

   Vorig jaar ben ik hier in Zoetermeer een fietskoeriersbedrijf begonnen om mijn passie voor fietsen te volgen, de wereldwijde klimaatverandering aan te pakken en mijn ondernemerspotentieel te realiseren.

  Kan je wat meer vertellen over de fietskoerierzoetermeer.nl?

  De Fietskoerier Zoetermeer | Duurzame pakketbezorging door heel Nederland

  Wij bezorgen voornamelijk pakketten (alle formaten) voor grote en kleine webshops door heel Nederland. Zowel in de bijna 60 steden waar onze partners fietsen, als daarbuiten met een autokoerierpartner.

  • Wij zijn lid van landelijke samenwerkingsverband van professionele fietskoeriers,fietskoeriers.nl;
  • 60 partnersteden door heel Nederland met meer dan 800 fietskoeriers;
  • 20 betrokken, betrouwbare, gepassioneerde fietskoeriers in Zoetermeer.