• Vrijwilliger in het zonnetje : Tim Valkenburg

    De volgend in de rijj "wat zouden we toch moeten zonder" . Een x aantal jaren geleden was het niet vanzelfsprekend dat Tim bij de vereniging zou blijven. Door toedoen van kordaat optreden van de toenmalig voorzitter is dat toen voorkomen en kunnen wij ons gelukkig prijzen dat Tim een volwaardig lid is van de Meervogels familie..hieronder zijn verhaal van deze vrolijke gast

     

    1. Vertel  iets over je zelf

     

    Mijn naam is Tim Valkenburg, 28 jaar oud, woon in Zoetermeer samen met mijn vriendin en 2 kinderen.

    Ik ben werkzaam als chauffeur bij Climpex. Wij zamelen 2e hands kleding in d.m.v. huis aan huis inzameling of via kledingcontainers. Dit doen wij door heel Nederland.

    Deze kleding wordt weer gesorteerd en hergebruikt, de opbrengst gaat richting goede doelen. Mocht je zelf nog kleding over hebben etc, schiet mij gerust eens aan!

     

    1. Heb je zelf gekorfbald of korfbal je nog en heb je aan andere sporten gedaan?

    In de D ben ik begonnen met korfballen bij Fiducia in Vleuten, na een verhuizing richting Zoetermeer in 2011 ben ik hier bij Meervogels terecht gekomen in de A5 en heb ik tot vorig seizoen met veel plezier gespeeld in meerdere seniorenteams.

     

    3. Welke vrijwilligers “taken” doe je nu of heb je in het verleden gedaan?

    De afgelopen jaren ben ik vooral actief geweest als trainer/coach van meerdere B,A en seniorenteams. Dit seizoen doe ik met veel plezier samen met Vincent de B1.

    Verder kennen denk ik de meeste van jullie mij als scheidsrechter en ben ik samen met Arjan en Ruben verantwoordelijk voor het indelen van de scheidsrechterbeurten.

     

    4.  Wat betekent Meervogels voor jou als vereniging?

    Vanaf dag 1 dat ik bij de vereniging zit heb ik me thuis gevoeld bij de club. Gezelligheid, plezier en vriendschappen gaan hier hand in hand

    Laten we er met zijn allen de komende jaren voor zorgen dat bovenstaande voor iedereen blijft gelden

     

    5. Wat staat er (nog) op je bucket list?

    In de komende jaren hoop ik dat er nog een paar mooie reizen gemaakt kunnen gaan worden, o.a. naar familie in Nieuw-Zeeland, Roadtrip door Amerika en wil graag nog eens naar Zuid-Afrika.

    6. Heb je een guilty pleasure die je wil delen?

    Nee haha.

    7. Is er nog iets wat je kwijt wil aan een ieder die dit verhaal leest?

    Laten we er met zijn allen een prachtig 2023 van maken, waarin we veel sportieve hoogtepunten kunnen beleven binnen de club.