• Deel 13 Sponsor in the spotlight Fitpoint

    Al jarenlang een goede buur en goede buren moet je koesteren. Daarom deze keer onze sportvrienden van Fitpoint aan het woord door middel van Maaike

     

    1.    Stel je zelf eens voor
    Ik ben Maaike, 36 jaar en manager bij Fitpoint. Daarnaast geef ik ook groepslessen die ik meer zie als een hobby. Ik werk al sinds 2006 bij Fitpoint. Dit klinkt eigenlijk te lang he haha, maar Fitpoint heeft de cultuur van een familiebedrijf en is daardoor een hele fijne organisatie om te werken. En met mij werken veel andere medewerkers er ook al meer dan 12,5 jaar.

     
     2.    Kan je wat meer vertellen over de Fitpoint

    Fitpoint bestaat al meer dan 35 jaar en is sinds 2006 tegenover de Meervogels gevestigd, aan de Van Stolberglaan.  Bij Fitpoint heerst echt een ‘huiskamer’-sfeer. Er is geen machogehalte, maar gewoon sporten in familiaire sfeer waar niemand zich een vreemde eend in de bijt voelt.  

    Wij hebben o.a.:

    • een fitness met de eGym cirkel waarmee je binnen 30 minuten heel je lichaam kunt trainen. En een cardio & krachtzone, welke een paar jaar geleden geheel is vernieuwd met nieuwe apparatuur
    • een functionele trainingsruimte waar je o.a.  heel goed sportspecifiek kunt trainen d.m.v.  trainingsmateriaal zoals loopladders, bokszakken, monkeybars, corebags, etc.
    • Een kelder geheel ingericht met losse gewichten en dumbbells.
    • Een voedingsconsulent
    • Een kinderhoek
    • Meer dan 75 groepslessen per week

    En nog een hele hoop meer! Zie meer www.fitpointzoetermeer.nl

     

    3.    Welke visie heeft Fitpoint waardoor het zich onderscheid van andere sportscholen?
    Onze visie is dat wij de beste fitnessbegeleiding en de beste groepslessen willen geven in Zoetermeer. Zo goed dat de klant bij ons wat meer wilt betalen dan bij een budget fitnessclub. We gaan mee in nieuwe trends en ontwikkelingen waardoor ons product van een constant hoog niveau blijft.  

     

    4.    Wat is de binding met ZKV De Meervogels & Fitpoint?
    Iets met: ‘Beter een goede buur’ 😉  We hebben al jarenlang goed contact met elkaar en staan voor elkaar klaar. En wie weet wat de toekomst brengt? Er zijn natuurlijk plannen voor het herinrichten van het Vernedesportpark. De Meervogels en Fitpoint hebben hier al over om de tafel gezeten en wij zien het beide zitten om nog meer samen te werken in de toekomst.    

     

    5.    Wat zou je andere bedrijven willen meegeven of de nut en noodzaak van sponsoren van sportverenigingen?
     Het heeft veel meerwaarde, zeker met lokale bedrijven, om een samenwerking met elkaar op te zoeken en hierdoor een win-win situatie te creëren. Zo heeft Fitpoint in het verleden bijvoorbeeld op het terrein van de Meervogels een sportevenement georganiseerd voor een goed doel (zie foto). En zo heeft Fitpoint bij een jubileum van de Meervogels workouts gegeven.  Ook in de corona tijd stonden wij voor elkaar. We stonden beide voor een grote uitdaging om er iets van te maken tijdens de lockdowns en ook hier hebben wij het e.e.a. voor elkaar kunnen betekenen.  

     

    6.    Nog any final words?
    Als Meervogel kun je tegen een sterk gereduceerd tarief (t.o.v. de reguliere tarieven) bij Fitpoint komen sporten.  Zeker leuk om tijdens een zomerstop te overwegen om fit te blijven!

     

     

     

     Wij bedanken Maaike voor de leuke reactie en antwoorden en gaan er vanuit dat we binnenkort nog meer fitte Meervogels leden hebben

     

    Eric Plugge