• Enthousiaste coaches gezocht!

    Ben jij gepassioneerd over korfbal en heb je altijd al willen bijdragen aan het ontwikkelen van talenten in deze sport? Dan zijn wij op zoek naar jou! ZKV de Meervogels is op zoek naar nieuwe en enthousiaste coaches en trainers voor het komende seizoen.

    Als coach of trainer bij onze vereniging krijg je de kans om een groep korfballers te ondersteunen tijdens trainingen en wedstrijden. Of je nu ervaren bent of net begint, we zijn op zoek naar mensen in elke leeftijdscategorie die ons team willen versterken.

    Bij ZKV de Meervogels sta je er niet alleen voor. Onze TCAP, TCSJ en TCTop zijn druk bezig met de indeling van volgend jaar en zorgen ervoor dat je als coach of trainer optimaal wordt ondersteund. Zo kun je bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een ervaren trainer, krijg je toegang tot trainershandleidingen, kun je deelnemen aan bijeenkomsten en is er zelfs de mogelijkheid om de KT cursussen te volgen.

    Heb je interesse om ons team te versterken of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via tcap@zkvdemeervogels.nl. Samen kunnen we bouwen aan een succesvol seizoen!