• 10 juni 2e training G-Korfbal

  Zoals jullie weten is een groep enthousiaste leden van De Meervogels bezig om het G-korfbal binnen Meervogels vorm te geven.

  Er zijn genoeg initiatieven ondernomen, contactpersonen benaderd, flyers gemaakt en uitgedeeld, hebben met artikelen in de krant gestaan  en ook zijn er diverse korfbalverenigingen bezocht om daar van te leren. Afgelopen maandag nog konden wij langskomen bij Weidevogels en werden wij daar hartelijk onthaald en kregen weer vele waardevolle tips mee. Ook zij zijn met een kleine groep begonnen en zijn inmiddels met meer dan 10 spelers al bijna twee jaar aan de slag.

  Een shirtsponsor heeft zich al gemeld en ook ons Bestuur is een hulpvaardige partner in onze droom na te jagen om over een jaar wellicht te kunnen meedoen aan de HKD of aan een NK en /of de competitie.

  Voor de zomer willen wij zoveel mogelijk zaadjes naamsbekendheid creëren zodat wij na de zomer kunnen gaan oogsten.

  Training op 10 juni a.s.

  Op 10 juni gaan wij daarom de 2e training organiseren waar we al een paar aanmeldingen voor hebben ontvangen.  Deze training is van 10:00 tot 11:00 op het veld van ZKV De Meervogels (Vernèdesportpark 101 te Zoetermeer).

  Aanmelden training!

  Wil je je hier voor aanmelden  of ken je iemand die graag mee zou willen doen stuur dan een e-mail naar g-korfbal@zkvdemeervogels.nl

  Doelgroep!

  Iedereen vanaf 9 jaar is welkom bij ons en als je nog woongroepen / instanties weet waarvan jij wellicht kan inschatten dat zij interesse hebben dan ook graag aangeven via g-korfbal@zkvdemeervogels.nl . Dit geldt ook als je weet hebt van een bepaalde stichting die wij over het hoofd hebben gezien. Liever 2x dezelfde contacten dan dat wij er 1 zijn vergeten.

  Wordt zeker vervolgd

  G-groep