• Teamindeling seizoen 2023-2024 (inclusief S1 - S3)

  Met spanning wordt er ieder jaar weer uitgekeken naar dit bericht.

  De technische commissies hebben de afgelopen periode hard gewerkt om de indeling te maken. De vrijwilligers in deze technische commissies hebben hun best gedaan om alle spelers in het best passende team in te delen.

  Deze indeling is nog een concept indeling. Er kunnen nog wijzigingen komen, bijvoorbeeld omdat er spelers opzeggen (wat we natuurlijk niet hopen) of nieuwe spelers bijkomen.

  Dit jaar zullen er voor de jeugdteams geen selectietrainingen zijn. Dit komt omdat na de laatste wedstrijd het veld niet meer beschikbaar is. Er gaat meteen begonnen worden met het maken van de nieuwe velden. Er kan dus niet getraind worden met de nieuwe teams. De samenstelling van de teams is onder andere in overleg met de huidige trainers gedaan. Ook de ingevulde enquêtes hebben we gebruikt om zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen van de spelers.

  Het is ons nog niet gelukt om bij de concept-indeling ook de trainers/coaches bekend te maken. We zijn druk in gesprek met de trainers/coaches, zodra er meer duidelijkheid is zullen we dit op de website zetten.

  Heb je interesse om een team te gaan trainen/coachen? Neem dan contact met ons op.

  Tot en met zaterdag 17 juni wordt er natuurlijk nog met de huidige teams getraind en gespeeld.

  We hopen na de zomervakantie weer te kunnen gaan trainen op de mooie nieuwe velden. We houden jullie hierover op de hoogte.

  Op zaterdag 26 augustus en zaterdag 2 september worden er voor de jeugd en de senioren oefenwedstrijden geregeld. Op de website zal het overzicht van de oefenwedstrijden te vinden zijn (via deze link), dit overzicht wordt steeds bijgewerkt.

  Vanaf zaterdag 9 september begint de veldcompetitie weer.

  Via deze link is de voorlopige teamindelingen voor de jeugd en de senioren vanaf S4 voor komend seizoen te bekijken.

  Via deze link is de voorlopige teamindeling S1 – S3 voor komend seizoen te bekijken.

   

  Als er vragen zijn over de indeling van de B t/m F teams dan kun je die mailen naar: tcap@zkvdemeervogels.nl 

  Voor vragen over de A en S4 t/m S9 kan er gemaild worden naar: tcsj@zkvdemeervogels.nl

  Voor vragen over S1 t/m S3 kan er gemaild worden naar: tctop@zkvdemeervogels.nl