• BBQ Ruud Slootweg en een ROEM biertje

  Morgenmiddag na de wedstrijd van het eerste, start de BBQ bij De Meervogels. Deze wordt weer verzorgd door (onze sponsor) Ruud Slootweg / RAS Catering! Het wordt een gezellige drukte!

  Ook zal er een tap buiten staan. Deze keer is daar onder ander bier verkrijgbaar van De Zoetermeerse Brouwerij. Hier komen de ROEM bieren vandaan en van deze brouwer is bij ons een witbier verkrijgbaar.

  Voor zowel de BBQ als de tapbieren wordt gewerkt met muntjes. Deze zijn achter de bar te koop. Als je je voor de BBQ hebt opgegeven, meld even je naam. Ben je dit helaas vergeten... Natuurlijk rekent Ruud daar ook op en daarom heeft hij een aantal reserveporties. Maar... Op = Op.

  Voor de BBQ ontvang je bij betaling een groen muntje.
  Voor het witbier ontvang je bij betaling een geel muntje.
  En voor gewoon bier van de tap ontvang je een rood muntje.

  Tot zaterdag,
  Petra Captijn