• Kerstdiner 17 december

 • Op zondag 17 december vindt het jaarlijkse kerstdiner voor de jeugd plaats ๐ŸŽ„๐ŸŽ…๐Ÿผ De F t/m A is vanaf 17:30 tot 20:30 welkom in de Meervogels kantine om te genieten van een lekker buffet. Per ploeg wordt een gerecht voor ongeveer 10 personen gemaakt: de D, E en F maken een hoofdgerecht, de C een voorgerecht en de B en A een nagerecht. Er wordt voor patat, snackgroenten en drinken gezorgd.
   
  Opgeven en doorgeven welk gerecht gemaakt wordt, kan bij de trainer. De trainers kunnen dan aan de evenementen commissie doorgeven hoeveel kinderen er komen. Uiteraard zijn de trainers zelf ook welkom! Opgeven kan tot en met 10 december.
  Allergieรซn en dieetwensen kunnen ook aan de trainer doorgegeven worden.
   

  Kom in je mooiste galakleding of leukste kersttrui. Wij hebben er al veel zin in, tot 17 december!