• Kampioenenparade

  Afgelopen zaterdag was de kampioenenparade! 🧡💙 Nogmaals felicitaties aan alle kampioenen! 💪🏻Hier lees je de verslagen van het zaalseizoen van onze kampioenen:

  C2
  Na de zomer startte de C2 met een leuke mix van jongens en meiden.
  Deels oud C2 en deels C3 van vorig jaar en daarbij Luca die na een aantal jaartjes de draad toch weer heeft opgepakt. De heren Kevin, Jasper, Devin en Dustin hadden de afspraak gemaakt om in toerbeurt bij de C1 te spelen om dat team ook compleet te maken.
  Na 6 wedstrijden stonden ze ongeslagen op de eerste plaats en was het eerste kampioenschap een feit.
  Dan in de zaal waar we met Kevin in de plaats van Jasper.
  Leuke wedstrijden waarin ze het zichzelf vaak 1 helft lastig maken en daarna doordrukken. Met wel altijd een sterke verdediging. Slechts 1 gelijk spel en verder alleen maar overwinning, dus na afgelopen zaterdag de terechte kampioenen voor de 2e keer dit seizoen.
  Volgende week de laatste zaal wedstrijd thuis om het goed af te sluiten en dan gaan we op het veld proberen de trilogie compleet te maken…
  De toppers Lisa, Ilse, Melissa, Sammy, Lexie, Devin, Dustin, Luca, Kevin en Jasper verdienen een keihard applaus voor de prestaties tot nu toe.
  Coaches C2 zijn Jasper Jorissen en Dennis vd Lubbe

  E1
  De E1 is een enthousiast en gezellig team. Op het veld moesten ze nog een beetje aan elkaar wennen en ging het nog niet zo gemakkelijk. Dit zaalseizoen zijn ze met vol enthousiasme gestart en dat zag je ook in de resultaten. Tot nu toe hebben ze alle wedstrijden gewonnen. Volgende week nog een keer knallen en dan lekker het kampioensfeestje vieren!

  E1: Iselle, Mees, Noud, Senna en Sofie
  Coaches: Britt en Lucia

  D2
  De D2 heeft zichzelf vandaag beloond met een prachtig kampioenschap. Waar het op het veld nét niet lukte, omdat de kampioenswedstrijd verloren werd, is het ze nu gelukt om ongeslagen kampioen te worden. Dat is terecht, want wat een passie en plezier zit er in deze groep. Vol overgave storten ze zich op iedere wedstrijd en training om er het beste resultaat uit te halen. Er zit ook een hoop kennis in de groep, want regelmatig krijgen de trainers goedbedoelde tips over hoe we nog beter zouden kunnen spelen. Heerlijk om die betrokkenheid te ervaren. Ook daarom werd dit kampioenschap ze zo ontzettend gegund. We zijn ontzettend trots op jullie! Daarnaast nog een bedankje aan Senna, Noud, Mees, Sofie en Luca. Zonder jullie hadden we al onze wedstrijden niet kunnen spelen.

  Coaches D2 zijn Nicky Hereijgers  en Richard Spoorendonk

  D1
  De D1 wordt dit seizoen getraind en gecoacht door Demy, Silke en Kim. Op het veld werden ze al heel knap tweede in de poule. Nu in de zaal heeft de D1 bijna alles gewonnen en zijn wij de terechte kampioen. De spelers van D1: Julia, Saar, Eva, Niels, Luuk, Lars, Dex, marco, Dex en later aangesloten Jelte, Naomi en Coby. De vaste invallers Kyra en Jorian willen wij ook noemen, ze hebben ons in de zaal super geholpen.
  Wij zijn als coaches erg trots op onze groep, ze groeien iedere week enorm. Ook nog even aandacht voor de twee jonge trainers, die het zo goed doen met deze groep en ook wekelijks groeien.