• Bardienst rooster voorjaar 2024

  Voor het veldseizoen dat op 6 april weer gaat starten is weer een indeling gemaakt voor de bardiensten. Klik op deze link voor het schema (onder Actueel, Bardienst). Ook voor junioren en senioren staan alleen de teams genoemd, graag onderling bepalen welke leden er komen.
   
  Daarnaast wil ik graag aandacht vragen voor het volgende. De meeste gastvrouwen en gastheren doen dit vrijwilligerswerk al een aantal jaren. Daarmee is ervaring opgebouwd, wat handig is voor de club. Echter merk ik dat de aanwas van onze groep best gering is. Dus... Als je het leuk vindt om teams te begeleiden bij hun bardienst, en gezellig in contact te komen met spelers en ouders van de club en van de tegenstanders, en je hebt per veldseizoen (voorjaar en najaar) twee of drie keer een ochtendje of een middagje beschikbaar voor jouw club, dan zou je ons enorm helpen. Vele handen maken licht(er) werk, dus ik hoop van harte dat je je aangesproken voelt! O ja, voordat we je 'in het diepe gooien' heb je je zwemdiploma gehaald! 😉

  Meld je aan bij Petra Captijn op kantine@zkvdemeervogels.nl 
   
  Hartelijke groet,
  Petra Captijn