• Super Vogels verslaan Meervogels 1 in thriller

  Na de 1e overwinning tegen Dijkvogels was het afgelopen zaterdag 6 april tijd voor de 2e krachtmeting  en wel  tegen Meervogels 1.

  Hoe zouden onze kanjers zich houden tegen een ploeg die al zolang bij elkaar is en die al jaren op een zeer hoog niveau korfbal speelt.

  Zoals bij vele ploegen het geval is , in tijden van hoge trainingsintensiteit worden ook de Super Vogels niet gevrijwaard van blessures of afmelding. Ik geef het u te doen want bij dit rijtje verbleekt ook het rijtje van Ajax hoor…..want afwezig waren Anouk (zware verkoudheid), Femke (herstellende van een hartoperatie) en waren we in de laatste week ook onze Teun kwijtgeraakt doordat hij naar Rotterdam is verhuisd.

  Tel daarbij op de niet geheel fitte Nicky (knie) en Rachel (zorg om oma) en dan weet u wel hoe zwaar de opgave ging worden.

  Met tal van publiek aanwezig bij deze topper, inclusief een reporter van het Streekblad werd om 11:30 begonnen aan deze clash der titanen.

  Wie dacht dat de Super Vogels ondanks de misère qua spelers zich zomaar gewonnen zou geven kwam van een koude kermis thuis.  Er waren geweldige aanvallen te aanschouwen en de selectie werd onder zware druk gezet.

  Het was daarom niet verrassend dat de kracht van de Super Vogels ging leiden tot doelpunten en maar liefst 4 in totaal. Ja u leest het goed 4-0 in een tijdsbestek van een kleine 10 minuten.

  Overal volle druk