• Einde Supervogels kids☹ & op zoek naar nieuwe Supervogels (jong)volwassenen💪🏻

  Met frisse moed zijn de vrijwilligers van de Super Vogels vorig jaar van start gegaan om een leuke, gezellige maar vooral grote groep aan spelers binnen onze vereniging te laten deelnemen aan de korfbalsport. Daar waar het balletje bij de volwassenen na de nodige clinics ging lopen en wij nu 11 spelers hebben ging het bij de kids een stukje moeizamer. Af en aan kwamen er wel wat geïnteresseerden voor een training of 2 maar die haakten helaas om diverse redenen weer af. De die-hards Tom en Thijm en ook wel vaak Josiah vormden de basis van de groep en kwamen ook erg trouw naar de trainingen zowel op het veld als in zaal bij de gymzaal van Het Palet. 🎨
   
  Wij zijn aan de slag gegaan met clinics onder de bezielende leiding van Sylvia Kerrebijn, de media werd opgezocht, etc etc. Helaas hebben wij aan het einde van het seizoen moeten concluderen dat het niet gelukt is om deze groep naar een minimum vaste groep van 6 spelertjes te brengen. Als uitgangspunt hebben wij altijd aangegeven dat wij het korfballen in al zijn facetten wilden uitdragen waarbij je dan ook partijtjes van 3 tegen 3 kan doen bv. Natuurlijk is het gaaf en leerzaam om de spelers wat bij te brengen maar dat had dan moeten leiden naar het gewenste uitgangspunt.
   
  Met pijn in ons hart hebben wij als vrijwilligers besloten dat op 29 mei de laatste training zou worden gegeven. Wij hebben contact gezocht met onze vrienden van Weidevogels – waar een aanzienlijke kidsgroep nu al een tijd bezig is met G-korfbal onder de noemen Kanjers –  en zij hebben aangegeven dat Tom en Thijm (en wellicht ook Josiah als hij zou willen)  daar welkom zijn. 😁
   
  Wij bedanken dan ook deze drie kanjers en de ouders dat ze zo trouw iedere week zijn komen trainen met het enthousiasme wat ze mee droegen. Wij hopen dat wellicht in de toekomst er nog een nieuwe start mogelijk is en wensen de Super Vogels Kids wellicht heel veel plezier bij Weidevogels.🧡💙
   
  Mocht jij als mogelijke speler, ouder, begeleider, leraar etc etc toch meer willen weten over G-Korfbal en de (jong)volwassen groep willen aanvullen dan ben je van harte welkom. Komend seizoen willen wij graag in de zaal gaan starten met ook competitie spelen.  Heb je vragen, schroom dan niet en stel deze vooral stellen via onze e-mail adres g-korfbal@zkvdemeervogels.nl 📧