• Trainers MV3 stoppen aan het eind van het seizoen

    Afgelopen week hebben Ronald Spoorendonk en Maurice van Leeuwen bij de TC Wedstrijdsport van Meervogels aangegeven zich niet meer beschikbaar te stellen als trainer van Meervogels 3 voor het komende seizoen.

    Na het tussentijdse vertrek van hun voorgangers in het seizoen 2019-2020 hebben Ronald en Maurice de handschoen gezamenlijk opgepakt om S3 een stapje verder te brengen en voort te borduren op het harde werk van de vorige trainers.

    Helaas was door de pandemie er maar 1 wedstrijd die ze beiden konden coachen maar besloten ze door te gaan voor nog een nieuw seizoen.
    Jammer genoeg werd ook dit seizoen na 6 wedstrijden geteisterd door de al eerder genoemde pandemie.

    In totaal hebben Ronald en Maurice een 7 tal wedstrijden aan het hoofd gestaan van het 3e seniorenteam van Z.K.V. De Meervogels  tenzij de veldcompetitie nog wordt herstart.

    Maurice zal een nader te bepalen functie bij de jeugd van Meervogels gaan uitvoeren en Ronald heeft besloten zijn trainerscarrière voort te zetten buiten de club.

    Wij danken beide heren voor de gedane inspanningen en wensen hun uiteraard veel succes toe in hun volgende stap binnen de korfbalwereld.

    De club zal zo spoedig mogelijk op zoek gaan naar een opvolging.

    Eric Plugge
    TC Wedstrijdsport