• Lars Ottevanger terug op het (Meervogels) nest

    Hoelang ben je weggeweest bij De Meervogels?

     

    Inmiddels ben ik 2 ½ jaar al geen lid meer van De Meervogels nadat ik besloten had om bij Tempo te gaan ballen. Daar heb ik op zich geen spijt van gehad want het is altijd goed als je aan een andere sportcultuur kunt proeven.

    Wat is de reden geweest dat je midden het seizoen er de brui aan hebt gegeven bij Tempo?

     Ik had echt het gevoel dat ik van meerwaarde was voor Tempo 1 maar kreeg gaandeweg het seizoen steeds meer het gevoel van een “overal inzetbare Joker’ te zijn. Dan was ik weer nodig in 2 dan weer een andere rol in 1 en dat ging zo maar door. De communicatie en vooral de gedane beloftes die niet nagekomen werden waren mij een x moment een doorn in het oog en ik had er gewoonweg geen plezier meer in.

    Wat is het wezenlijke verschil tussen beide verenigingen?

    Ik heb bij Tempo meer het gevoel – ondanks dat ik daar ook zeker leuke tijden meegemaakt heb – dat het individu voorop staat. Als je maar voldoet aan het plaatje dat de staf voor ogen heeft dan mag je blijven staan. Als dat niet het geval is dan val je al snel buiten de boot. Bij Meervogels is en zal het meer teamgericht zijn en dat past meer in mijn straatje.

    Wat was de reactie van je maatjes bij Meervogels na het bekend gemaakt was dat je terugkwam?

    Ik kreeg louter positieve reacties van een ieder en voelde mij – ondanks dat ik nog niet meegetraind heb - welkom en dat geeft mij dan weer een goed gevoel dat ik de juiste beslissing heb genomen.

    En nu?

    We hadden nog even de hoop dat ik op het veld wellicht al mee kon ballen maar de regels van de K.N.K.V. zijn daar duidelijk in. Als je minimaal hoofdklasse hebt gespeeld en er zijn geen zwaarwegende redenen voor een overgang dan gaat het feest niet door. Als ik bv van Groningen naar Zoetermeer zou zijn verhuisd dan geen probleem maar Alphen – Zoetermeer is net op het randje haha.

    Dus?

    Ga ik de komende week al vol meetrainen, ga met de wedstrijden van de selectie mee en zorg ik dat ik klaarsta als het nieuwe seizoen weer gaat starten….plezier terugkrijgen en met Meervogels weer mooie tijden beleven..

    Uiteraard verwelkomen we Lars (dat is de 3e Lars in de selectie al) terug en delen wij zijn gevoel dat er mooie (korfbal) tijden gaan aankomen.

    Eric Plugge